×

5 plantes per al teu benestar

Temps de lectura 1 min.

Segur que has sentit a parlar dels molts beneficis que et poden aportar plantes com la valeriana i l'àloe. Totes dues molt populars, la primera, ja usada en l'antiguitat per les seves propietats relaxants, t'ajuda a recuperar la calma i l'equilibri, per fer front a l'estrès quotidià i aconseguir un millor descans; mentre que la segona combat el restrenyiment i la irritació de l'estómac, i és bona per prevenir la placa bacteriana a la boca, entre d'altres.

Però hi ha moltes més espècies que presenten propietats antiinflamatòries, antibacterianes, calmants... perfectes per ajudar-te a abordar qüestions de salut i millorar la teva qualitat de vida. No oblidis, que la naturalesa i els remeis ancestrals són la base dels medicaments i de la farmacologia clàssica.

5 PLANTES PER AL TEU BENESTAR

Avui et descobrim 5 plantes per al teu benestar, que poden ser aliades de la teva salut mental i física, i t'expliquem els seus beneficis. Al següent vídeo, la farmacèutica i formadora Regina Royo et descobreix com l'oli de Cannabis sativa és ric a Cannabidiol o CBD, un actiu que ha demostrat en els estudis científics tenir una gran capacitat analgèsica; o com l'orenga també té propietats beneficioses per a la teva salut digestiva, però també diürètiques i antisèptiques. No et perdis el vídeo!

EN PRODUCTES NATURALS, DEMANA TAMBÉ CONSELL A LA TEVA FARMÀCIA

Com a pacient, davant de símptomes molestos, potser busquis solucions menys químiques o sintètiques i, per això, els productes naturals poden ser un bon primer pas. No obstant, no per ser natural significa que sigui innocu i, com ja sabem, mai no és recomanable automedicar-se. Per això, per prendre qualsevol complement a base de fitoteràpia sempre consulta amb el teu farmacèutic.

Ell coneix bé les propietats de les plantes, no només té coneixements sobre els seus efectes, sinó també sobre les contraindicacions, les possibles interaccions amb altres fàrmacs i els efectes secundaris que podrien produir. I és que el consell en natural, sempre a la farmàcia.

Preu